مواد لازم:
خمیر:
یک پیمانه آب گرم
یک بسته 7 گرمی خمیرمایه فعال خشک
یک نوک انگشت شکر
دو قاشق چایخوری نمک بدون ید
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
سه و یک سوم پیمانه آرد
دو حبه سیر ریز خورد شده
یک قاشق غذاخوری ریحان خورد شده تازه
تاپینگ:
نیم پیمانه روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سیر ریز خورد شده
یک چهارم پیمانه سس گوجهفرنگی
یک پیمانه گوجهفرنگی خورد شده
یک چهارم پیمانه زیتون سیاه خورد شده
یک چهارم پیمانه فلفل دلمهای قرمز رست شده
دو پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
چهار قاشق غذاخوری ریحان خورد شده تازه