ته‌چین؛

طرز تهیه برانی با لوبیا سیاه

کد خبر: ۷۵۶۲۲۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵ 17 December 2017
تعداد بازدید : 86
کد خبر: ۷۵۶۲۲۸
|
۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵ 17 December 2017
|
6213 بازدید

مواد لازم:
يک قوطی کنسرو لوبیا سياه بدون آب و آبکشی شده
سه عدد تخم مرغ
سه قاشق غذاخوري روغن گياهي
يک چهارم پيمانه پودر کاکائو
یک نوک انگشت نمک
يک قاشق چاي‌خوري وانيل
سه چهارم پيمانه شکر
يک قاشق چاي‌خوري قهوه فوری (اختیاری)
نصف پيمانه تکه‌های شکلات شيري (اختیاری)

بازدید 6213
برانی دسری آمریکایی است که چیزی بین بیسکوییت و کیک است. در این دستور غذا جای آرد با لوبیا سیاه عوض شده است. که طعمی تازه و جالب به این شیرینی می‌دهد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟