مواد لازم:
آب لیمو شیرازی یک چهارم پیمانه
آب یک سوم پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
چهار حبه سیر له شده
سس سویا 2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل کاین نصف قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
دود مایع نصف قاشق چای خوری
خواباندن یا خیساندن مواد غذایی در یک چاشنی، اغلب اسیدی و مایع پیش از پخت است. خواباندن یا همان مرینیت کردن معمولاً برای طعم دادن به غذاها و ترد کردن گوشت استفاده میشود. به چاشنی مخلوط مایعی که معمولاً گوشت و ماهی را در آن میخوابانند مرینیت (ترچاشنی) گفته میشود که در این ویدیو طرز تهیه مرینیت فاهیتا توضیح داده شده است.فاهیتا غذایی مکزیکی و تگزاسی-مکزیکی است که به هر نوع گوشت بریان شده در تورتیلای ذرت یا آرد گفته می شود. مرینیت این دستور آشپزی برای انواع استیک و مرغ قابل استفاده است.