ته‌چین؛

طرز تهیه کیک ردولولت

کد خبر: ۷۵۷۳۲۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۵ 21 December 2017
تعداد بازدید : 1929
کد خبر: ۷۵۷۳۲۸
|
۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۵ 21 December 2017
|
14358 بازدید

مواد لازم:
آرد کيک دو و دو سوم پيمانه
پودر کاکائوي شيرين نشده دو قاشق غذاخوری
يک قاشق چاي‌خوري جوش شيرين
نمک يک قاشق چای‌خوری
کره نصف پيمانه
شکر يک و نیم پيمانه
دو عدد تخم مرغ
يک پيمانه روغن گياهي
سرکه سفيد يک قاشق چاي‌خوری
وانيل سه قاشق چايخوری
يک پيمانه آب‌دوغ
رنگ غذاي قرمز 30 تا 60 گرم
شکر قنادی يک و يک چهارم پيمانه
پنير خامه اي نیم کیلوگرم
خامه قنادی پرچرب يک و يک سوم پيمانه

بازدید 14358
کیک ردولوت دسری آمریکایی است که کیکی قرمز رنگ است که از ترکیب کیک شکلاتی با پنیر خامه‌ای به دست می‌آید که با استفاده از رنگ خوراکی آن را قرمز رنگ میکنند. در ادامه دستور پخت این کیک خوشرنگ و خوشمزه را فرا بگیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟