ته‌چین؛

طرز تهیه خامه برای کوکی شکری

کد خبر: ۷۵۷۷۱۰
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴ 23 December 2017
تعداد بازدید : 275
کد خبر: ۷۵۷۷۱۰
|
۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴ 23 December 2017
|
8417 بازدید

مواد لازم:
شکر قنادی 1 پیمانه
شیر 2 قاشق چای‌خوری
دو قاشق چای‌خوری شربت ذرت روشن
اسانس بادام یک چهارم قاشق چای‌خوری
رنگ غذا به میزان لازم

بازدید 8417
آیسینگ یا خامه روی شیرینی به موادی گفته می‌شود که بعد از پخت، جهت پوشاندن کیک بکار می‌روند. استفاده از این مواد معمولاً به منظور تزیین و زیباسازی کیک و کوکی ‌است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟