ته چین؛

طرز تهیه نان موز گردویی

کد خبر: ۷۵۷۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳ 23 December 2017
تعداد بازدید : 473
کد خبر: ۷۵۷۷۸۹
|
۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳ 23 December 2017
|
8327 بازدید

مواد لازم:
سه یا چهار عدد موز رسیده
دو پیمانه آرد چند منظوره
دو قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک پیمانه کره یا کره گیاهی
دو پیمانه شکر سفید
چهار عدد تخم‌مرغ زده شده
یک پیمانه گردوی خورد شده

بازدید 8327
دستور نان موز Banana Breadبه عنوان نان سریع، با موز له شده و بیکینگ پودر در سال 1843 در آمریکا نوشته شد. بعضی‌ها معتقدند که خانم‌های خانه دار، در دوران بحران اقتصادی آمریکا به دلیل این که نمی‌خواستند موزهای له شده را دور بزیزند این دستور پخت را طراحی کردند، دسته دوم اعتقاد دارند این دستور پخت برای تبلیغ بیکینگ پودر نوشته شده است، چرا که خیلی زود تمام برنامه‌های آشپزی تلویزیونی نحوه درست کردن این نان را به وسیله بیکینگ پودر نشان می دادند. در هر صورت این نانی بسیار خوشمزه و سریع برای درست کردن است.
اشتراک گذاری