ته چین؛

طرز تهیه کیک اکلر

کد خبر: ۷۵۸۱۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰ 24 December 2017
تعداد بازدید : 1103
کد خبر: ۷۵۸۱۰۸
|
۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰ 24 December 2017
|
13218 بازدید

مواد لازم:
یک بسته 450 گرمی کراکر گراهام
دو بسته 100 گرمی پودر پودینگ وانیلی فوری
سه پیمانه شیر
یک محفظه 226 گرمی خامه قنادی منجمد
یک بسته 450 گرمی خامه کیک شکلاتی

بازدید 13218
اِکلِر (éclair) نوعی نان‌شیرینی خامه‌ای فرانسوی‌ست که با دو لایه کراکر گراهام و با خامه قنادی منجمد در لا به لای آن‌ها، درست می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه این کیک بدون پختن و بسیار ساده آموزش داده می شود.
اشتراک گذاری