محسن امیر یوسفی را از آتشکار شناختم خلاقیتش در روایت داستان جالب و تازه بود. بعد از آن با دیدن فیلم کوتاه هملت در کهریزک متوجه فانتزی ذاتی موجود در اندیشه او شدم و علاقه مند به همکاری تا اینکه آشنایی حضوری بین ما در ارائه فیلمنامه آشغال های دوست داشتنی شکل گرفت و من رو به وجد آورد از اینکه دیدم فضای فانتزی و جالب ذهن او در خدمت روایت قصهای قرار گرفته که هدفی جز تاکید بر وحدت ملی نداره و این همون چیزی بود که جامعه آن روز به شدت نیاز داشت.
فیلم در قالبی متفاوت و جالب و بدون هدفگیری و جهت گیری خاص عقاید مختلف و اقشار فکری جامعه را به گفتگو، تامل و تعامل با یکدیگر دعوت میکند و در نتیجه همه طیفهای فکری مختلف در جامعه را فرزندان و بستگان یک سرزمین و یک مام وطن میداند.
همین معنا و مفهوم تفرقه زدایی بود که برای همکاری در این پروژه در قالب ایفای یکی از نقشهای فیلم اولین و اصلیترین مشوق من بود، چون همواره و در هر کاری که مسئولیت آن را عهدهدار میشوم در جستجوی حقیقت هستم و جرعه ای از شناخت و معرفت بیشتر، برای روح مشتاق و تشنهام.
بنابراین تصور میکنم، فضای هوشمند جامعهام بر عکس تصور کسانی که درباره این فیلم ابراز نگرانی دارند، کاملاً ظرفیت درک حقیقت موجود در فیلم رو داراست و قلبا هیچ نگرانی درباره بازتاب فیلم در خود احساس نمیکنم چرا که به قول شاعر ما برای وصل کردن آمدیم و نه برای فصل.
لذا قلبا امیدوارم با نمایش این فیلم چه در جشنواره چه در اکران عمومی مصائب چند ساله این فیلم مرتفع شود و نیت پاک پشت ساخت فیلم از جانب سازندگان و عوامل فیلم، پیش چشم مخاطب و مردم قرار بگیرد و منتهی به اندیشه درباره حفظ و حراست همان وحدتی بشه که ضامن بقای هر ملتی است. انشاءالله.
* شهاب حسینی بازیگر فیلم سینمایی «آشغالهای دوست داشتنی» به کارگردانی محسن امیریوسفی پیش از این در سال 1394، به دلیل موضع گیری مسئولان وقت جشنواره نسبت به این فیلم از سمت مشاور جشنواره فیلم فجر سی و چهارم استعفا داد و در این مدت جزو پیگیران این اثر سینمایی بوده است.