ته چین؛

طرز تهیه لقمه ریحان و پنیر موزارلا

کد خبر: ۷۵۹۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۳ 27 December 2017
تعداد بازدید : 100
کد خبر: ۷۵۹۱۸۳
|
۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۳ 27 December 2017
|
4650 بازدید

مواد لازم:
به دلیل حالت لقمه‌ای این غذا تمام مواد به مقدار لازم استفاده می‌شوند
ریحان تازه
پنیر موزارلا
نان نازک
نمک
فلفل سیاه
روغن زیتون

بازدید 4650
در این ویدیو طرز تهیه یک لقمه سبک و خوشمزه از ریحان و پنیر موزارلا را فرابگیرید که برای عصرانه فوق العاده عالی است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟