ته چین؛

طرز تهیه کوفته استافینگ سوخاری

کد خبر: ۷۵۹۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷ 28 December 2017
تعداد بازدید : 250
کد خبر: ۷۵۹۴۱۵
|
۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷ 28 December 2017
|
9810 بازدید

مواد لازم:
نصف پیمانه آرد
قاشق چایخوری ادویه مرغ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
دو تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری شیر
یک پیمانه خرده نان
نصف پیمانه پنیر پارمیزان
نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
دو پیمانه و نیم از هر نوع غذایی که از قبل در یخچال باقیمانده باشد

بازدید 9810
آیا نمی‌دانید که با باقی مانده غذای خود چه کنید؟ در این ویدیو یک روش ساده برای استفاده از استافینگ و یا باقی مانده پر کن غذا را فرا می‌گیرید تا یک پیش غذای خوشمزه تهیه کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟