آسپرین؛

لکه‌های سفید گوشت مرغ چیست؟

کد خبر: ۷۵۹۴۸۶
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۳ 28 December 2017
تعداد بازدید : 5984
کد خبر: ۷۵۹۴۸۶
|
۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۳ 28 December 2017
|
28152 بازدید
بازدید 28152
صنایع غذایی برای بیش تر کردن سود خود و البته پاسخ گویی به نیازهای بازار همواره سرعت تولید محصولات خود را بالا برده اند. در این ویدیو با یکی از نتایج این سرعت بالا در پرورش مرغ ها آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟