ته‌چین؛

طرز تهیه بشقاب بلغور ترد

کد خبر: ۷۶۰۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۴ 31 December 2017
تعداد بازدید : 235
کد خبر: ۷۶۰۱۰۴
|
۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۴ 31 December 2017
|
5042 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه بلغور خام
یک و نیم پیمانه شیر یک درصد
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو
یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
نصف قاشق چای‌خوری فلفل
چهار پیمانه کلم برگ
یک پیمانه مرغ
نصف پیمانه گلابی آسیایی، خرد شده
شصت گرم پنیر منچگو
سه پیمانه بلغور خیس خورده

بازدید 5042
یک بشقاب بلغور با مخلفات آماده برای لذت بردن! این را در عصرانه در هنگام تماشای فوتبال با دوستان خود امتحان کنید. یا برای شامی سبک قبل از خواب از این دستور غذای خوشمزه استفاده کنید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟