ته چین؛

دستور پخت پاستای آلفردو فتوچینی

کد خبر: ۷۶۰۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹ 31 December 2017
تعداد بازدید : 795
کد خبر: ۷۶۰۲۶۶
|
۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹ 31 December 2017
|
10789 بازدید

مواد لازم:
یک قابلمه بزرگ آب
نمک
680 گرم پاستا فتوچینی
یک و نیم پیمانه خامه چرب
یک پیمانه کره
یک نوک انگشت نمک سیر یا پودر سیر
پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه
سه چهارم پیمانه پنیر رومانوی رنده شده
نصف پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده

بازدید 10789
آلفردو فتوچینی یکی از انواع پاستا است که در ایران هم بسیار محبوب شده است. در این ویدیو طرز تهیه این پاستا خوشمزه را ببینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط