ته چین؛

طرز تهیه چاودر ماهی

کد خبر: ۷۶۰۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۵ 01 January 2018
تعداد بازدید : 196
کد خبر: ۷۶۰۵۵۲
|
۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۵ 01 January 2018
|
5019 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق چای‌خوری کره
دو پیمانه پیاز خورد شده
چهار عدد قارچ
يک ساقه کرفس
چهار پیمانه استاک مرغ
چهار پیمانه سیب‌زمینی پوست کنده و خورد شده
900 گرم ماهی کاد یا هر نوع ماهی سفید دیگری مثل تیلاپیا
نمک و فلفل به میزان دلخواه
یک هشتم قاشق چای‌خوری ادویه غذاهای دریایی
یک پیمانه آب مرغ
نصف پیمانه آرد
دو قوطی شیر تغلیظ شده 340 گرمی

بازدید 5019
چاودر یک نوع سوپ یا خورشت است که دو نوع گیاهی یا غذای دریایی دارد که از فرانسه تا برزیل از آن استفاده می شود. در اینجا آموزش چاودر ماهی را خواهید دید. این غذای متفاوت را امتحان کنید.
اشتراک گذاری