ته چین؛

طرز تهیه تیلاپیا گریل شده با سالسای انبه

کد خبر: ۷۶۰۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۴ 01 January 2018
تعداد بازدید : 296
کد خبر: ۷۶۰۷۰۸
|
۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۴ 01 January 2018
|
10013 بازدید

مواد لازم:
یک سوم پیمانه روغن‌زیتون فرابکر
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
یک قاشق غذاخوری جعفری ریز خورد شده تازه
یک حبه سیر ریز خورد شده
یک قاشق چای‌خوری ریحان خشک‌شده
یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
و نصف قاشق چای‌خوری نمک
دو فیله 170 گرمی تیلاپیا
یک انبه بزرگ
نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز ریز خورد شده
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه
یک فلفل هالاپینو
دو قاشق غذاخوری آب لیمو شیرازی تازه
یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
نمک و فلفل به میزان دلخواه

بازدید 10013
ماهی تیلاپیای برای مزه‌ خاص خود بسیار محبوب شده است. پیش از این دستور پخت‌ این ماهی در تابناک ویدیو منتشر شده بود . ولی اکنون دستور پخت متفاوتی با سالسای انبه را می‌بینید که برای کسانی که دوست دارند غذای دریایی مصرف کنند، جلب خواهد بود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟