ته چین؛

طرز تهیه خمیرابه مخصوص ماهی سوخاری

کد خبر: ۷۶۰۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰ 02 January 2018
تعداد بازدید : 247
کد خبر: ۷۶۰۹۸۳
|
۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰ 02 January 2018
|
8352 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه آرد
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه آب
دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چای‌خوری نمک به اضافه هر ادویه دلخواه دیگر
یک قاشق غذاخوری ادویه غذای دریایی

بازدید 8352
سوخاری کردن غذا یکی از محبوب ترین روش‌های پخت برای زمان کوتاه است. در این ویدیو ما یک خمیرابه مخصوص برای سوخاری کردن ماهی را آموزش می دهیم.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟