ته چین؛

دستور پخت همبرگر کاپرزه

کد خبر: ۷۶۱۴۸۱
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲ 04 January 2018
تعداد بازدید : 1048
کد خبر: ۷۶۱۴۸۱
|
۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲ 04 January 2018
|
11032 بازدید

مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
چهار عدد حلقه گوجه ضخیم
600 گرم گوشت گوساله چرخ کرده خالص
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک چهارم پیمانه سس پستوی آماده
یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
پنیر موزارلا به مقدار لازم

بازدید 11032
همبرگر کاپرزه از طعم سالاد کاپرزه الهام گرفته شده که نوعی سالاد ایتالیایی است این سالاد از ترکیب پنیر موزارلا, ریحان و گوجه فرنگی درست شده است.
اشتراک گذاری