ممنوعیت تردد کامیون‌های فرسوده تا ۱۵ بهمن ماه

کد خبر: ۷۶۲۲۲۸
|
۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲ 07 January 2018
|
4305 بازدید
|
۱

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به شناسایی ۴۲۴ واحد صنعتی آلاینده در تهران طی سال جاری اظهار کرد: هیچ یک از واحدهای صنعتی مستقر در تهران حق استفاده از سوخت سنگین و آلاینده مثل مازوت را ندارند.

به گزارش ایسنا، کیومرث کلانتری در جمع خبرنگاران درباره نتایج کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران که امروز در استانداری تهران با حضور دستگاه‌های مختلف برگزار شد، گفت: مدیریت پسماند تهران، دستور جلسه امروز بود. متاسفانه پسماندها به‌صورت اصولی مدیریت نمی‌شوند. پسماندها در همه جای دنیا به عنوان طلای کثیف، سرمایه و فرصت اقتصادی شناخته می‌شوند اما متاسفانه در کشو ما به ویژه تهران پسماندها به عنوان یک معضل بروز پیدا کرده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه گفت: شهرداری تهران بر اساس ماده ۹ قانون مدیریت پسماند وظیفه فرهنگ‌سازی و آموزش تفکیک از مبدأ پسماندها را بر عهده دارد.

به گفته کلانتری سرانه تولید پسماند در تهران از ۸۵۰ گرم به ۹۲۰ گرم در پایان سال ۹۵ رسید. به عبارت ساده‌تر در پنج سال گذشته روزانه ۹۰۰ تن به پسماند تهران اضافه شد. در همه جای دنیا کاهش پسماند مد نظر قرار می‌گیرد و مطمئنا «جامعه مصرف کن دور بریز» جامعه خوبی نیست.

مدیرکل اداره حفاظت محیط زیست استان تهران تاکید کرد: شهرداری تهران به عنوان دستگاه اجرایی موظف به تفکیک پسماندها از مبدأ است. سازمان حفاظت محیط زیست نیز به عنوان دستگاه ناظر در این زمینه وظیفه دارد.

وی با اشاره به اینکه شهروندان باید در زمینه تفکیک زباله‌های خشک و تر آموزش لازم را ببینند، گفت: در این صورت پسماندی که قابلیت بازیافت دارد دوباره به چرخه مصرف بر می‌گردد و کود آلی تولید شده از پسماند تر عاری از فلزات سنگین خواهد بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه ساماندهی سایت آرادکوه، مدیریت سایر پسماندها و استفاده از زباله سوز در شهر تهران در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت،اظهارکرد: ۳۰۰۰ تن پسماند در تهران قابلیت تبدیل به انرژی را دارد که در آینده نزدیک بعد از انجام مناقصه‌ها سرمایه گذاری لازم در این زمینه صورت خواهد گرفت تا موضوع تولید برق از پسماند در آرادکوه انجام شود.

کلانتری در ادامه با اشاره به اینکه توسعه خطوط ریلی دستور کار دیگر این جلسه بود، گفت: با توجه به اهمیت توسعه حمل و نقل عمومی به ویژه حمل و نقل ریلی در کاهش ترافیک و آلودگی هوا گسترش حمل و نقل ریلی در شهرهای هشتگرد، پردیس و پرند مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه روزانه حدود ۶۵۰ هزار تا ۷۰۰ هزار خودرو وارد تهران می‌شود گفت: برای کاهش تردد این تعداد بالای خودرو چاره‌ای جز توسعه خطوط ریلی نداریم. برای این منظور قرار شد با عقد تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت راه، استانداری تهران و شهرداری، این کار با اولویت پیگیری شود همچنین سازمان برنامه و بودجه باید اعتبارات مورد نیاز برای این کار را تخصیص دهد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به ضرورت افزایش فضای سبز تهران گفت: این موضوع نیز در دستور کار جلسه امروز بود و قرار شد تا نیمه اسفندماه سال جاری ۱۷۰۰ هکتار فضای سبز در تهران ایجاد شود. ۵۰۰ هکتار در منطقه ۲ و ۱۰۰ هکتار در حوزه آرادکوه به فضای سبز اختصاص می‌یابد. در شرق تهران نیز افزایش فضای سبز مورد توجه قرار خواهد گرفت. این برنامه در ایام درختکاری امسال اجرایی خواهد شد.

کلانتری با اشاره به اینکه کنترل آلودگی واحدهای صنعتی نیز در جلسه امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت،اظهارکرد: ۱۴۷۰ واحد صنعتی در سه سال گذشته سوخت مصرفی خود را از مازوت به گاز طبیعی تغییر داده‌اند که به‌طور قطع اثر خوبی بر کاهش آلودگی هوا دارد.

وی تاکید کرد: هیچ یک از واحدهای صنعتی در محدوده‌های تهران حق استفاده از سوخت سنگین و آلاینده ندارند. دستگاه‌های مختلف نیز در این زمینه وظایفی را عهده‌دار شده‌اند که باید به فوریت و با اولویت این وظایف را در دستور کار خود قرار دهند.

به گفته کلانتری ۴۲۴ واحد صنعتی آلاینده در سال جاری در تهران شناسایی شده‌اند که از این تعداد ۱۶۰ واحد برنامه کنترل آلودگی ارائه داده‌اند همچنین ۳۴۳ واحد صنعتی طی سه سال گذشته نسبت به رفع آلایندگی واحد خود اقدام کرده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه مهمترین واحد آلاینده تهران کارخانه سیمان است، گفت: این واحد صنعتی برنامه کنترل آلودگی خود را به سازمان حفاظت محیط زیست ارائه داده است و اگر نتواند در قالب برنامه نسبت به کاهش آلودگی اقدام کند حتما با این واحد برخورد خواهد شد.

وی در ادامه اظهار کرد: کامیون‌های فرسوده و فاقد معاینه فنی حداقل تا ۱۵ بهمن ماه اجازه تردد در تهران ندارند.

کلانتری با اشاره به تولید ۴۳ هزار تن نخاله ساختمانی در تهران به‌طور روزانه گفت: تا کنون به سه واحد بازیافت نخاله ساختمانی مجوز داده‌ایم تا ضایعات و نخاله‌های ساختمانی به مصالح ساختمانی تبدیل و به چرخه مصرف وارد شود. به واحدهای بازیافت نخاله ساختمانی - که در شعاع ۱۲۰ متری تهران مستقر باشند، مجوز داده می‌شود- البته این واحدها باید برنامه‌های کنترل آلودگی را به‌طور کامل اجرایی کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
هما
|
Germany
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
بعد از 15 بهمن چه اتفاقی میشه که خودرو دود زا مجاز به ورود می شود؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟