ته چین؛

طرز تهیه گوشت گوساله با کنجد و زنجبیل

کد خبر: ۷۶۴۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰ 15 January 2018
تعداد بازدید : 169
کد خبر: ۷۶۴۶۳۱
|
۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰ 15 January 2018
|
8982 بازدید

مواد لازم:
450 گرم گوشت گوساله
یک چهارم پیمانه سس سویا
نصف پیمانه استاک گوشت
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
زنجبیل رنده شده به اندازه دو شست
سه حبه سیر خورد شده
یک عدد هویج بزرگ
سه ساقه پیازچه
دو قاشق غذاخوری دانه کنجد
یک چهارم پیمانه آب
روغن پخت‌وپز

بازدید 8982
گوشت راسته گوساله به روش های متفاوتی طبخ می شود. در این ویدیو طرز تهیه گوشت گوساله با کنجد، زنجبیل و دیگر سبزیجات را می‌بینید. می توان این غذا را در 30 دقیقه آماده نمود. طرز تهیه گوشت گوساله با کنجد و زنجبیل در تباناک ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری