ته چین؛

شربت اسپایسی کدو حلوایی برای قهوه

کد خبر: ۷۶۵۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۱ 18 January 2018
تعداد بازدید : 63
کد خبر: ۷۶۵۳۹۰
|
۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۱ 18 January 2018
|
4657 بازدید

مواد لازم:
یک و نیم پیمانه آب
یک و نیم پیمانه شکر
شش قاشق غذاخوری ماده پای کدو حلوایی
چهار عدد چوب دارچین
چهار قاشق چایخوری جوز هندی تازه پودر شده
دو قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده تازه
دو قاشق چای‌خوری میخک صدپر کامل
دو قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چای‌خوری ادویه پای کدو حلوایی
یک چهارم پیمانه شیرعسلی
دو قاشق غذاخوری فیلینگ پای کدو حلوایی

بازدید 4657
در این ویدیو شربتی از کدوتنبل تهیه شده برای طعم دادن به قهوه چه داغ باشد و چه سرد این شربت با اضافه شدن ادویه جات مختلف طعم بی‌نظیری برای قهوه به وجود می آورد.
اشتراک گذاری