ته چین؛

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی در فر

کد خبر: ۷۶۶۸۲۰
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵ 22 January 2018
تعداد بازدید : 2146
کد خبر: ۷۶۶۸۲۰
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵ 22 January 2018
|
11341 بازدید
بازدید 11341
کباب کوبیده یکی از خوش خوراک ترین غذاهای مرسوم در ایران است که پیش از این طرز تهیه، سیخ کردن و پختنش را به شیوه های حرفه ای و خانگی در مجموعه آموزش آشپزی تابناک فراگرفته‎اید. کباب کوبیده زعفرانی تنها تفاوتی که با کباب کوبیده دارد، افزودن مقداری زعفران حل شده در گوشت است. در این ویدیو طرز تهیه این نوع کوبیده را فرامیگیرید و در عین حال می آموزید که اگر دسترسی به آتش و زغال ندارید، چطور کوبیده را در فر بپزید. برای پختن همین کباب بر روی زغال، آموزش سیخ زدن کباب و آموزش تهیه کباب کوبیده را که پیش از این توسط جواد جوادی آموزش داده شده و در تابناک منتشر شده را نیز ببینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط