ته چین؛

طرز تهیه کباب ثریایی

کد خبر: ۷۶۷۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸ 23 January 2018
تعداد بازدید : 4049
کد خبر: ۷۶۷۲۶۹
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸ 23 January 2018
|
21706 بازدید
بازدید 21706
کباب ثریایی که بعضا رولت گوشت و مرغ نیز سرو می‌شود، یکی از خوش طمع ترین و در عین حال گران ترین کباب‌هایی است که در رستوران های ایران سرو می‌شود. طرز تهیه این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری