ته چین؛

طرز تهیه کباب ثریایی

کد خبر: ۷۶۷۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸ 23 January 2018
تعداد بازدید : 4051
کد خبر: ۷۶۷۲۶۹
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸ 23 January 2018
|
21796 بازدید
بازدید 21796
کباب ثریایی که بعضا رولت گوشت و مرغ نیز سرو می‌شود، یکی از خوش طمع ترین و در عین حال گران ترین کباب‌هایی است که در رستوران های ایران سرو می‌شود. طرز تهیه این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟