ته چین؛

طرز تهیه کباب ثریایی

کد خبر: ۷۶۷۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸ 23 January 2018
تعداد بازدید : 4051
کد خبر: ۷۶۷۲۶۹
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸ 23 January 2018
|
21900 بازدید
بازدید 21900
کباب ثریایی که بعضا رولت گوشت و مرغ نیز سرو می‌شود، یکی از خوش طمع ترین و در عین حال گران ترین کباب‌هایی است که در رستوران های ایران سرو می‌شود. طرز تهیه این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟