ته چین؛

طرز تهیه کباب کوبیده لبنانی

کد خبر: ۷۶۷۳۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۱ 23 January 2018
تعداد بازدید : 2414
کد خبر: ۷۶۷۳۱۸
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۱ 23 January 2018
|
15401 بازدید
بازدید 15401
کباب کوبیده در خاورمیانه با روش های متفاوتی تهیه و سرو می‌شود. پیش از این برخی از این روش ها را از جمله روش ایرانی در این مجموعه آموزش آشپزی فرا گرفته اید. اکنون نوبت آموزش دستور پخت کباب کوبیده لبنانی یا «کفتا» است، توسط جواد جوادی آشپز حرفه‌ای است. تجربه طمع کفتا را از دست ندهید.
اشتراک گذاری