ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب کاردی

کد خبر: ۷۶۸۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸ 27 January 2018
تعداد بازدید : 41813
کد خبر: ۷۶۸۰۴۱
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸ 27 January 2018
|
59538 بازدید
بازدید 59538
جوجه کباب را با دو روش مرسوم تهیه می کنند. روش عمده که موسوم به تخته کاری است و روش دیگر که روش کاردی است. در این آموزش طرز تهیه جوجه کباب به روش کاردی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرا می‌گیرید. برای فراگیری شیوه قبضه کردن و پختن جوجه کباب می توانید به آموزش شیوه به شیوه تخته کاری که پیش از این آموزش داده شده، مراجعه کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط