ته چین

پخت کباب ران گاو تنوری به روش ازبکستانی

کد خبر: ۱۲۷۲۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲ 18 November 2024
تعداد بازدید : 4388
کد خبر: ۱۲۷۲۴۵۸
|
۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲ 18 November 2024
|
9031 بازدید
|
۲
بازدید 9031
۲
یک آشپز مشهور ساکن روستا‌های کشور ازبکستان با ران گاو یک کباب خوشمزه را تهیه می‌کند. روش پخت این کباب را می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
یکم دیگه باید میموند تو تنور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
زحمت کشید ولی گوشت حروم شد
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟