ته چین

پخت کباب ران گاو تنوری به روش ازبکستانی

کد خبر: ۱۲۷۲۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲ 18 November 2024
تعداد بازدید : 4591
کد خبر: ۱۲۷۲۴۵۸
|
۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲ 18 November 2024
|
9776 بازدید
|
۲
بازدید 9776
۲
یک آشپز مشهور ساکن روستا‌های کشور ازبکستان با ران گاو یک کباب خوشمزه را تهیه می‌کند. روش پخت این کباب را می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
یکم دیگه باید میموند تو تنور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
زحمت کشید ولی گوشت حروم شد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟