ته چین؛

طرز تهیه کباب ترخون

کد خبر: ۹۶۰۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 23 February 2020
تعداد بازدید : 3524
کد خبر: ۹۶۰۷۹۳
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 23 February 2020
|
15988 بازدید
|
۱
بازدید 15988
۱
«ترخون / تلخون / Tarragon» گیاهی پایا به ارتفاع 30 سانتیمتر تا یک متر است و دارای برگ‌های ساده به رنگ سبز است. برگ‌های قاعده ساقه آن به سه لوب تقسیم می‌شود و کاپیتول‌های آن کوچک و به رنگ سبز و خوشه‌ای است. تکثیر آن از طریق پیدایش جوانه‌ها در ریزوم گیاه صورت می‌گیرد. قسمت مورد استفاده ترخون برگ‌ها و سر شاخه‌ها جوان گیاه است. از ترخون برای طعم‌دار کردن خوراکی‌هایی مثل شور نیز استفاده می‌شود. کباب ترخون یکی از کباب‌های سنتی است که با استفاده از این گیاه طعم‌دار می‌شود. طرز تهیه این کباب را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۴
لطفا این طرز تهیه هار ابه صورت نوشتاری هم بگذارید