ته چین؛

طرز تهیه کباب ترش

کد خبر: ۸۳۹۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰ 04 October 2018
تعداد بازدید : 5548
کد خبر: ۸۳۹۴۹۶
|
۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰ 04 October 2018
|
15949 بازدید
بازدید 15949
کباب ترش نوعی کباب است که در مناطق شمالی کشور به‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود. در این نوع کباب تکه‌های گوشت راسته گوساله یا گوسفند را در ترکیب رب انار ترش، گردو و سبزیجات معطر محلی (معمولاً سبزی چوچاق يا شوشاق) خوابانده و پس از اینکه مواد تا حدودی جذب گوشت خام شد، گوشت را کباب می‌کنند. جواد جواد آشپز حرفه‌ای طرز تهیه این کباب پرطرفدار را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟