ته چین؛

طرز تهیه کباب چنجه کوزه‌ای

کد خبر: ۹۷۶۴۹۹
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 07 May 2020
تعداد بازدید : 14442
کد خبر: ۹۷۶۴۹۹
|
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 07 May 2020
|
37871 بازدید
|
۳
بازدید 37871
۳
کباب چنجه از کباب های اصیل و قدیمی ایرانی است که در گذشته به صورت سنتی با گوشت گوسفند طبخ می‌شد و اکنون با گوشت گوساله نیز تهیه می‌شود. چنجه کوزه‌ای یکی از روش‌های متفاوت تهیه کباب چنجه است. دستور پخت این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
زهره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
سلام در خصوص کباب چنجه کوزه ایی قطعا خوشمزه س فقط بزرگترین عیبش این دستور اینه که وقتی شما اب لیمو رو قبل از پخت به هر گوشتی بزنین کل پروتءین گوشت از بین میره و اون چیزی که شما میخورین تفاله ایی بیش نیست حتی بعد از سیخ گرفتنم بیرنگ شدن گوشت کاملا مشخص بود اب لیمو باید بعد از پخت ااضافه بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
اشپزادم حسابی نبود تو ایران از خارج با بدن خالکوبی مطلب میزارین شما یکم عزتم داشته باشین خوبه از تابناک بعیده
پاسخ ها
ياسر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
چرا مبناي قضاوت بعشي از آدمها آموزه هاي شخصيشونه.
شما مطلبو بگير چه كار داري به مسايل خصوصي زندگي آشپز؟