ته چین؛

طرز تهیه سس کباب

کد خبر: ۱۰۹۳۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 25 December 2021
تعداد بازدید : 8620
کد خبر: ۱۰۹۳۸۳۷
|
۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 25 December 2021
|
29078 بازدید
|
۱
بازدید 29078
۱
سس رومال یا سس کباب یکی از سس‌های خوش طعم است که معمولاً حین یا پس از پخت کباب با قلمو یا قاشق روی کباب‌ها مالیده می‌شود و طعم دهنده فوق العاده‌ای برای انواع کباب محسوب می‌شود. طرز تهیه یکی از مرسوم‌ترین انواع سس رومال رستورانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۴
کباب با چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این قیمت ها کو گوشت؟ تو رو خدا نمک رو زخم مردم نپاشید دیگه بسه
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟