ته چین؛

دستور پخت باقلوا کباب

کد خبر: ۱۰۹۲۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 15 December 2021
تعداد بازدید : 6416
کد خبر: ۱۰۹۲۵۳۶
|
۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 15 December 2021
|
10660 بازدید
|
۱
بازدید 10660
۱
باقلوا کباب یکی از کباب‌های بسیار خوش طعم است که تهیه و پخت سهل و ممتنع است؛ چرا که ترکیبی از کباب برگ و کباب کوبیده است. طرز تهیه این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Canada
|
۰۴:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
به به بسیار عالی بود ممنونم
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟