ته چین؛

دستور پخت ناز کباب

کد خبر: ۱۰۴۴۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 24 April 2021
تعداد بازدید : 60003
کد خبر: ۱۰۴۴۱۲۸
|
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 24 April 2021
|
78531 بازدید
|
۹
بازدید 78531
۹
ناز کباب یک نوع کباب کوبیده ساتوری ابداعی است که جواد جوادی آشپز حرفه‌ای پخته است. طرز تهیه این کباب کوبیده تند که با مخلوط گوسفند و گوساله تهیه می‌شود را اکنون فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Singapore
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
کاش تتو هاش رو نمی دیدم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
چقدر خردمندی تو
ناشناس
|
Singapore
|
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
جالب بود. یک‌ شباهت هایی به ادانا کباب ترک ها داشت.
شهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
ناز کبابتان عالی بود اقای جوادی از آموزش خوبتان هم سپاسگزارم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
پس روش تهیه ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
واقعا شما هم دلتون خوشه گوشت کجا بود مرغ هم دیگه نیست بعد شما دستور کوبیده با گوشت گوسفند و گوساله میذارین!!!!!؟؟؟؟
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
سلام فکر بکنم کسی که این دستورهای غذایی رو در این سایت مینویسه یا در ایران نیست یا از وضع مردم خبر نداره دوست عزیز مردم این روزا از رو اجبار یا بدبختی پای مرغبجای مرغ میخورن اونوقت شما ناز کباب رو بهشون یاد میدی .یادم میاد یک زمان به صدا وسیما گفته بودن فقر مردم رو نشون نده نکنه مشابه این دستور رو به شما هم دادن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۵
اسم بهتر از این نبود آیا؟؟؟! خخخخ
صدیق
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۳۰
دمت گرم
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟