ته چین؛

دستور پخت کباب دودی

کد خبر: ۷۷۳۹۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰ 13 February 2018
تعداد بازدید : 713
کد خبر: ۷۷۳۹۳۵
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰ 13 February 2018
|
9512 بازدید
بازدید 9512
کباب دودی یا چماق کباب یک کباب گیلانی بسیار خوشمزه است که به صورت سنتی بر روی توری کباب می‌شد اما اکنون در مناطق شمالی ایران عمدتاً به شکل سیخ سخته، کباب شده و عرضه می‌شود. دستور پخت این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟