ته چین؛

دستور پخت کباب دودی

کد خبر: ۷۷۳۹۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰ 13 February 2018
تعداد بازدید : 710
کد خبر: ۷۷۳۹۳۵
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰ 13 February 2018
|
9478 بازدید
بازدید 9478
کباب دودی یا چماق کباب یک کباب گیلانی بسیار خوشمزه است که به صورت سنتی بر روی توری کباب می‌شد اما اکنون در مناطق شمالی ایران عمدتاً به شکل سیخ سخته، کباب شده و عرضه می‌شود. دستور پخت این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟