ته چین؛

طرز تهیه تاس کباب

کد خبر: ۹۴۹۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 10 January 2020
تعداد بازدید : 29879
کد خبر: ۹۴۹۹۱۵
|
۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 10 January 2020
|
63951 بازدید
بازدید 63951
تاس کباب یکی از غذاهای ایرانی است که به واسطه تهیه در ظرف سفالی تاس به این عنوان مشهور شده است. در طبخ این غذا از آلو، گوشت قرمز، سیب قرمز، سیب زرد، دارچین، پیاز، سیب زمینی، هویج و گوجه فرنگی، استفاده می‌شود و این غذا را با نان و بعضاً با برنج مصرف می‌کنند. طرز تهیه تاس کباب را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟