ته چین؛

دستور پخت چنجه رل مجلسی

کد خبر: ۹۷۵۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰ 02 May 2020
تعداد بازدید : 2484
کد خبر: ۹۷۵۵۰۶
|
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰ 02 May 2020
|
8372 بازدید
|
۱
بازدید 8372
۱
کباب چنجه یکی از کباب های اصیل و قدیمی ایرانی است که در گذشته به صورت سنتی با گوشت گوسفند طبخ می شده است. البته امروزه این کباب را با گوشت گوساله نیز تهیه می‌شود. چنجه رُل یکی از شیوه‌های متفاوت تهیه چنجه با ترکیبی مدرن به همراه پنیر و برخی مواد دیگر است. طرز تهیه این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Qatar
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
كفايت ميكنه