ته چین؛

طرز تهیه کباب بناب

کد خبر: ۷۶۷۵۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰ 24 January 2018
تعداد بازدید : 1656
کد خبر: ۷۶۷۵۶۸
|
۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰ 24 January 2018
|
11494 بازدید
بازدید 11494
کباب بناب که در واقع نوعی کباب کوبیده است، متعلق به منطقه آذربایجان ایران است و قدمت بسیار زیادی دارد. اگر تاکنون طعم کم نظیر این کباب را تجربه نکرده اید، طرز تهیه آن را از جواد جوادی آشپز حرفه ای در تابناک فرابگیرید و تجربه اش کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟