مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

طرز تهیه روغن مخصوص مرینیت کباب و استیک

کد خبر: ۹۶۱۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 29 February 2020
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 3349
کد خبر: ۹۶۱۸۹۶
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 29 February 2020
|
13096 بازدید
|
۱
بازدید 13096
۱
مرینیت کردن یا همان طعم دار کردن یکی از بخش‌هایی از تهیه انواع گوشت پیش از پخت است که باعث می‌شود گوشت طعم متفاوتی بگیرد و برای انواع غذاهای گریل شده اعم از استیک یا کباب کاربرد دارد. طرز تهیه یک روغن خاص برای مرینیت را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
ادم با دیدن تتو دست این اشپز از اموزس اشپزی متنفر میشود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟