ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب ترکیه‌ای

کد خبر: ۷۶۸۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱ 27 January 2018
تعداد بازدید : 1933
کد خبر: ۷۶۸۵۳۱
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱ 27 January 2018
|
14208 بازدید
بازدید 14208
تاوک شیش در واقع جوجه کباب ترکیه‌ای است که آشپزهای ترک به شیوه خاص تهیه می‌کنند. طرز تهیه این نوع جوجه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپزی حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط