ته چین؛

طرز تهیه بال پرچمی و کتف دلباز

کد خبر: ۷۶۸۶۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۶ 27 January 2018
تعداد بازدید : 992
کد خبر: ۷۶۸۶۲۴
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۶ 27 January 2018
|
8371 بازدید
بازدید 8371
بال کباب را با شیوه‌های مختلفی درست می‌کنند. بال پرچمی و کتف دلباز یکی از خوش طمع ترین و پرطرفدارترین آنهاست که با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟