ته چین؛

روش تشخیص برنج بد و برنج تقلبی

کد خبر: ۷۶۹۸۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴ 01 February 2018
تعداد بازدید : 1499
کد خبر: ۷۶۹۸۷۴
|
۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴ 01 February 2018
|
9263 بازدید
بازدید 9263
برنج‌ها در گذشته به برنج خوب و بد تقسیم می‌شد اما اکنون برنج تقلبی نیز وجود دارد که با دستگاه تولید می‌شود و صنعتی است! اکنون وقت آن رسیده تا با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای تکنیک‌های تشخیص برنج خوب و بد و همچنین برنج تقلبی را فرابگیرید. ذکر این نکته ضروری است که اخیراً برای عدم امکان تشخیص برنج صنعتی، برنج صنعتی را با برنج واقعی مخلوط و عرضه می‌کنند که از طریق اول این آموزش، می‌توان به این کلاهبرداری نیز پی برد.
اشتراک گذاری