ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ جگر مرغ

کد خبر: ۷۷۱۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۵ 04 February 2018
تعداد بازدید : 10993
کد خبر: ۷۷۱۱۴۱
|
۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۵ 04 February 2018
|
52698 بازدید
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
بازدید 52698
ساندویچ جگر مرغ یکی از ساندویچ‌هایی است که از قدیم در بسیاری از فست فودهای ایرانی سرو می‌شد و طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟