ته چین؛

دستور پخت کله پاچه

کد خبر: ۷۷۱۱۸۷
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۰ 04 February 2018
تعداد بازدید : 990
کد خبر: ۷۷۱۱۸۷
|
۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۰ 04 February 2018
|
7340 بازدید
بازدید 7340
کله پاچه یکی از غذاهای سهل و ممتنعی است که ظاهراً تهیه اش ساده است اما با دشواری‌هایی همراه است و نکات فراوانی است که باعث می‌شود بسیاری ترجیح دادند این غذا را به صورت آماده تهیه کنند. اکنون وقت آن رسیده تا طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرابگیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟