ته‌چین؛

دستور پخت خورش قیمه

کد خبر: ۷۷۱۴۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰ 05 February 2018
تعداد بازدید : 12559
کد خبر: ۷۷۱۴۲۶
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰ 05 February 2018
|
23023 بازدید
بازدید 23023
خورش قیمه یکی از غذاهای مرسوم در برنامه غذایی خانواده‌های ایران است. تهیه قیمه نسبت به قرمه سبزی یا فسنجون، راحت‌تر است اما پخت یک قیمه خوش طعم و خوش رنگ (سرخ) رازها‌یی دارد. طرز تهیه این خورشت را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟