ته چین؛

روش های تشخیص زعفران اصل و تقلبی

کد خبر: ۷۷۱۴۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۰ 05 February 2018
تعداد بازدید : 1463
کد خبر: ۷۷۱۴۶۷
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۰ 05 February 2018
|
7892 بازدید
بازدید 7892
«زَعفَران / Crocus sativus» یا زَرپَران گیاهی از تیره زنبقیان، سرده زعفران است که خواص دارویی و رنگ غذایی دارد. زعفران به واسطه شیوه کشت دشوار و محصول اندک، بسیار گرانقیمت است. به همین دلیل زعفران اصل با تقلب هایی همراه می‌شود. در این ویدیو با انواع روش‌های تولید زعفران تلقبی و نحوه تشخیص زعفران اصل از زعفران تقلبی آشنا با آموزش جواد جوادی آشپزی حرفه‌ای آشنا می‌شوید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟