ته چین؛

روش های تشخیص زعفران اصل و تقلبی

کد خبر: ۷۷۱۴۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۰ 05 February 2018
تعداد بازدید : 1462
کد خبر: ۷۷۱۴۶۷
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۰ 05 February 2018
|
7838 بازدید
بازدید 7838
«زَعفَران / Crocus sativus» یا زَرپَران گیاهی از تیره زنبقیان، سرده زعفران است که خواص دارویی و رنگ غذایی دارد. زعفران به واسطه شیوه کشت دشوار و محصول اندک، بسیار گرانقیمت است. به همین دلیل زعفران اصل با تقلب هایی همراه می‌شود. در این ویدیو با انواع روش‌های تولید زعفران تلقبی و نحوه تشخیص زعفران اصل از زعفران تقلبی آشنا با آموزش جواد جوادی آشپزی حرفه‌ای آشنا می‌شوید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟