ته چین؛

طرز تهیه کشک بادمجان

کد خبر: ۷۷۱۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰ 05 February 2018
تعداد بازدید : 57137
کد خبر: ۷۷۱۴۸۲
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰ 05 February 2018
|
75480 بازدید
|
۲
بازدید 75480
۲
کشک بادمجان یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که به نوعی سهل و ممتنع است. در ظاهر بسیار ساده است اما تهیه یک کشک بادمجان باکیفیت، فوت و فن‌های خاص خود را دارد که از جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
رها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۷
بعد نیست خوبه
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۰
خیلی مسخرس که خودتون ویدیو های این بنده خدا رو کپی کردید و بعد روی ویدیوش نوشته وبدیو کپی کردن پیگرد قانونی داره .