ته چین؛

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

کد خبر: ۷۷۲۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶ 08 February 2018
تعداد بازدید : 5745
کد خبر: ۷۷۲۵۰۶
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶ 08 February 2018
|
11851 بازدید
بازدید 11851
خورش خلال کرمانشاهی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که در مناطق غربی کشور بیشتر شناخته شده است. طرز تهیه این غذا که طمع منحصر به فردی دارد، را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟