ته چین؛

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

کد خبر: ۷۷۲۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶ 08 February 2018
تعداد بازدید : 5746
کد خبر: ۷۷۲۵۰۶
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶ 08 February 2018
|
11909 بازدید
بازدید 11909
خورش خلال کرمانشاهی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که در مناطق غربی کشور بیشتر شناخته شده است. طرز تهیه این غذا که طمع منحصر به فردی دارد، را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟