ته چین؛

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

کد خبر: ۷۷۲۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶ 08 February 2018
تعداد بازدید : 5740
کد خبر: ۷۷۲۵۰۶
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶ 08 February 2018
|
11709 بازدید
بازدید 11709
خورش خلال کرمانشاهی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که در مناطق غربی کشور بیشتر شناخته شده است. طرز تهیه این غذا که طمع منحصر به فردی دارد، را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
به نظر شما در سفر رئیس جمهور به نیویورک، پزشکیان با رئیس جمهور آمریکا دیدار خواهد کرد؟