ته چین؛

دستور پخت لوبیا پلو

کد خبر: ۷۷۲۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۰ 08 February 2018
تعداد بازدید : 6131
کد خبر: ۷۷۲۶۰۶
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۰ 08 February 2018
|
14868 بازدید
بازدید 14868
لوبیاپلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که با ران گوسفند و یا گوشت چرخ کرده گوسفند تهیه می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید. در جریان این آموزش، عملاً روش پخت و آبکش کردنِ برنج آبکش را نیز فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری