ته چین؛

دستور پخت چلو گردن

کد خبر: ۷۷۳۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ 12 February 2018
تعداد بازدید : 7553
کد خبر: ۷۷۳۵۵۹
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ 12 February 2018
|
30972 بازدید
بازدید 30972
چلو گردن یکی از غذاهای نسبتاً گرانقیمت است که این قیمت بالا به واسطه گوشتی است که برای این غذا استفاده می‎شود. طرز تهیه این غذا و اسرار پختش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‎‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری