ته چین؛

دستور پخت سریع باقالی پلو

کد خبر: ۷۷۳۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۸ 13 February 2018
تعداد بازدید : 12078
کد خبر: ۷۷۳۹۶۹
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۸ 13 February 2018
|
49138 بازدید
|
۱
بازدید 49138
۱
پخت باقالی پلو معمولاً یک فرایند زمانبر است اما برخی رستوران‌ها این غذا را به شیوه سریع تهیه می‌کنند. جوادی جوادی این شیوه پخت باقالی پلو را قلابی می‌خواند. آموزش این شیوه پخت را از این آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
مهدی کوششی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
سلام اقای جوادی در ویدیویی اظهار ناراحتی کرده بودند از کپی برداری از اشپزی و ویدیو های ایشان امیدوارم که شما از انها نباشید ممنونم